Contactformulier

Adresgegevens:

Hoedenatelier Beau Chapeau
Kerkstraat 50
2951 GK Alblasserdam

06 123 124 67
info@beauchapeau.nl

 

Alleen open op afspraak!

Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik een afspraak maken?

Wanneer je een hoed nodig hebt voor een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft adviseer ik om minimaal 3 maanden van tevoren een eerste afspraak in te plannen. Op die manier is er voldoende tijd om bijvoorbeeld nog een tussentijds pasmoment in te plannen. 

Wanneer je een hoed wilt bestellen zonder vaste leverdata is de levertijd ongeveer 3-5 weken. Informeer per telefoon, app of mail om de actuele levertijd op te vragen. 

Heb je met spoed een hoed nodig? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Informeer per telefoon, app of mail wat de mogelijkheden zijn. 

Wat kost het om een hoed te laten maken?

Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven. Een handgemaakte hoed is kostbaar qua tijd en materialen. Daarnaast wordt met persoonlijke aandacht en expertise de hoed ontworpen en gemaakt. 
De prijzen voor dopjes en fascinators zijn vanaf €225,-. De vanafprijs voor een hoed is €300,-. Bij de bestelling wordt een prijsrange aangegeven zodat duidelijk is wat de prijs van de hoed ongeveer zal worden. Ook is het mogelijk om van tevoren een prijsprognose te vragen voor een specieke hoed. 

Is het mogelijk om een bestaande hoed te laten vermaken?

Ook wanneer je een bestaande hoed hebt die qua pasvorm niet goed is, waar de kleur of garnering niet van bevalt of een hoed die beschadigd is, kan de hoed gerepareerd of vermaakt worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Is het mogelijk om voor een grote hoofdmaat een hoed te bestellen?

Jazeker! Juist ook voor grote hoofdmaten (omvang 59 cm+) kunt u bij Hoedenatelier Beau Chapeau terecht. Er is een ruime keuze aan hoedenvormen, óók wanneer u een grotere of kleinere hoofdmaat heeft. De hoed wordt altijd perfect passend gemaakt. 

Kan ik een hoed bestellen zonder langs te komen?

Regelmatig gebeurt het dat klanten een hoed bestellen via Instagram of per telefoon. Wanneer ik de juiste maten en wensen weet kan ik een hoed maken zonder dat de klant langs hoeft te komen in mijn atelier. De hoed wordt zorgvuldig verpakt per post verstuurd. Het risico bij het bestellen op afstand is voor de klant. 

Kan mijn hoed gemaakt worden in dezelfde kleur als mijn trouwjurk?

Wanneer je een trouwjurk hebt gekozen in een specifieke kleur wil je natuurlijk graag dat de bijpassende hoed in dezelfde kleur gemaakt wordt. En dat kan! De hoed kan bekleed worden met de stof van de jurk of geverfd worden in de juiste kleur. Neem een stukje stof mee naar de afspraak in mijn atelier wat je kan achterlaten zodat de juiste kleur gemaakt kan worden.