Royal Polo at the Palace

Gepubliceerd op 18 september 2023 om 18:52

Op 15, 16 en 17 september 2023 vond het jaarlijks terugkerend polo weekend plaats met Paleis Soestdijk als decor. Aangezien de hoed bovenaan het lijstje van de dresscode staat bij Royal Polo Chique werd ik uitgenodigd om met een hoedencollectie aanwezig te zijn tijdens deze dagen. 

Enthousiast startte ik met de voorbereidingen voor dit prachtige evenement. Mijn doel was om te laten zien wat een handgemaakte hoed met je kan doen en hoe ze de outfit compleet kunnen maken.  Daarom maakte ik een gevarieerde hoedencollectie zodat bezoekers geïnspireerd werden om eens een andere hoed te proberen. En dat is gelukt! Veel dames die een hoed pasten in mijn stand waren verrast en lieten graag hun gekreukelde hoed achter om vervolgens de rest van de dag hun nieuwe hoed te showen!

Programma

Het evenement begon op vrijdag 15 september 2023 met een Elite Veulenveiling. De mooiste dressuur- en springveulens zag ik voorbij komen tijdens de ‘Elite Foal Auction’. Op zaterdagavond was er een Charity Gala in Paleis Soestdijk waarbij de opbrengst volledig ging naar Stichting Make a Wish. Op zaterdag 16 en zondag 17 september werden de polowedstrijden gehouden en was er ondertussen genoeg tijd voor het bezoeken van de luxury fair en het bijpraten met zakenrelaties. Op de luxury fair waren mooie merken en bedrijven te vinden zoals Boretti, Ralph Lauren, Skycooler, Burbach Roycroft en Addy van den Krommenacker. In de VIP lounge, waar sterrenchef Tim Golsteijn voor hapjes zorgde en het polo te zien was vanaf het VIP deck was mijn stand van Hoedenatelier Beau Chapeau te vinden, Juwelier Gassan en ByLolah met prachtige sjaals. Bezoekers van dit evenement kwamen op uitnodiging van één van de aanwezige zakenrelaties of konden een kaartje kopen voor entree.

Hat of the Day Award

Samen met Addy van den Krommenacker zat ik in de jury om tijdens de evenementendagen de Hat of the day Award uit te reiken. Gedurende deze dagen beoordelen we de hoeden van bezoekers op elegantie, stijl, de combinatie met de outfit en ik keek voornamelijk naar de kwaliteit en vormgeving van de hoed. De prijs voor de Hat of the Day Award bestond uit meerdere producten met een waarde van €1000,-. Het uitreiken van de Hat of the Day Award was voor mij een heel belangrijk onderdeel omdat daarmee ook werd aangegeven dat de hoed onlosmakelijk verbonden is aan dit evenement. Al met al was dit evenement een fantastische ervaring voor me en ik kijk uit naar volgend jaar!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.